Foodexpo introducerer et helt nyt messekoncept
Som Nordens største fødevaremesse samler Foodexpo beslutningstagere og indkøbere fra hele fødevarebranchen til tre forrygende dage fyldt med faglig viden og inspiration – denne gang med et helt nyt messekoncept. Tilmeldingen er åben, og du kan nu blive en del af Foodexpo, som finder sted den 22.-24. marts 2026 i MCH Messecenter Herning.
Velkommen til det nye Foodexpo
15 unikke zoner
Foodexpo introducerer et helt nyt messekoncept med 15 unikke zoner. Som udstiller bliver du en del af et stærkt produktfællesskab, når brancherne samles i hver deres zone.
Nye oplevelser på tallerkenen
Den nye zoneinddeling skal sikre, at de rigtige kunder finder netop dine produkter i de dedikerede temaområder. På den måde får alle kategorier den opmærksomhed, de fortjener!
Dét siger branchen
Hvordan skaber den nye zoneinddeling værdi for dig som udstiller? Få svar fra to udstillere og ejeren af trendinstituttet pej gruppen, der deler deres perspektiver på Foodexpo 2026.
Bliv en del af Foodexpo
Dyk ned i det nye messekoncept med præsentationsbrochuren. Her kan du få overblik over zonerne, standtyperne, priserne og markedsføringsmulighederne på Foodexpo 2026.
Mærk stemningen
Gense nogle af de største øjeblikke, da hele fødevarebranchen mødtes på Foodexpo den 17.-19. marts 2024 i MCH Messecenter Herning.
’Trend Update’ er et digitalt univers, hvor vi løbende præsenterer eksklusive trendartikler med fokus på tidens tendenser. Læs med og hent værdifuld viden, når pej gruppens trendforskere holder dig opdateret på de nyeste trends inden for fødevarer og forbrugeradfærd.
Nyheder fra fødevarebranchen


1. marts 2024 | Valsemøllen A/S
NYHED TIL FOODSERVICE: Bagehjælpemidler til bagværk for optimal smag og holdbarhed
VALSEMØLLEN LANCERER SERIE AF BAGEHJÆLPEMIDLER I 1 KG FORPAKNINGER
Nu lancerer Valsemøllen tre nyheder, ”Minus 18”, ”Rugsur” og ”Økologisk Speltsurdej, i håndterbare forpakninger, der gør det lett